logo


Behandelingen


Heb je last van stress- of spanningsklachten, burn-out, ADHD, relationele problemen? Er zijn verschillende redenen waarvoor je je kunt laten behandelen met Reiki. Reiki ondersteunt het genezingsproces in de brede zin van het woord. Het is een helende energie die je verlichting kan geven op fysiek, emotioneel en psychisch niveau.

Geen specifieke klachten?
Ook als je geen specifieke klachten hebt, kan Reiki een positieve uitwerking hebben. Door Reiki kun je je vitaler gaan voelen. Dingen kunnen helderder voor je worden en Reiki kan innerlijke rust en ontspanning geven.Ben je nieuwsgierig? Maak een afspraak en ervaar gewoon eens wat Reiki met je doet!

Hoe gaat een behandeling in z'n werk?
Als je voor het eerst komt, is er een korte intake. Om zo met elkaar kennis te maken.
Je neemt liggend plaats op de behandeltafel. Je hoeft je hierbij niet van kledingstukken te ontdoen.Vervolgens leg ik mijn handen zachtjes op verschillende plekken aan de voor- en achterkant van het lichaam. Hierdoor geef ik de Reiki energie door. Dit kan voelbaar zijn door warmte, kou of bijvoorbeeld tintelingen in je lichaam. Een Reiki behandeling duurt 75 minuten, maar werkt langer door in je lichaam.

Behandelcyclus
Om het effect van Reiki goed te kunnen ervaren, is het raadzaam om meerdere behandelingen te nemen. Bijvoorbeeld vier keer in een korte periode achter elkaar. Zo'n behandelreeks kan een belangrijke aanzet geven tot heling op alle niveaus. Wanneer je voelt dat Reiki na een aantal behandelingen bij je past, kun je ermee doorgaan. Ook bestaat dan de mogelijkheid om een 1e graads cursus te volgen.

Onkosten,
Een volledige Reikibehandeling van 75 minuten €60,--.Als er vier op een volgende afspraken worden gemaakt €220,--. 

Beoefen je Reiki?
Een 4-daagse behandeling, geef je een boost bij je groeiproces[sen].

Behandeling