logo


De tweede graad cursus


De eerste graad Reiki is een compleet afgeronde cursus. Wanneer minimaal 1 jaar jezelf regelmatig een behandeling geeft, kan de behoefte ontstaan om je verder te ontwikkelen. Dan is het volgen van een tweede graad cursus een verrijkende aanvulling.

Symbolen
De tweede graads cursus bestaat uit drie dagdelen. Tijdens de cursus krijg je de symbolen aangereikt, met de mogelijkheden die toepasbaar zijn. Er is één inwijding.

Mentaal, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau
De tweede graad is een diepere en bredere verrijking in de beoefening van Reiki.
Dieper, omdat door de symbolen de energie nog intenser wordt ervaren, op mentaal, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.
Breder, omdat door de symbolen er nog veel meer mogelijkheden zijn om Reiki te kunnen beoefenen. Door bijvoorbeeld situaties te helen uit het verleden of de toekomst.
Met andere woorden: Je gaat nog intensiever met jezelf aan de slag.

Interesse?
Bel wanneer je interesse hebt. Dan bespreken we in een persoonlijk en informatief gesprek jouw vragen en wensen.

Kosten:
De tweede graads cursus kost €500,00 inclusief een certificaat van de Reiki Alliance.

Datum's Tweede graads cursus:
*Eerste deel, donderdag 31 januari van 19.30 tot 22.30 uur, tweede deel, vrijdag 8 februari van 19.30 tot 22.30 uur en het derde deel, zaterdag 9 februari van 9.30 tot 12.30 uur. 


Antoinette van Elswijk     Schaepmanstraat 29    2672AT Naaldwijk    Tel: 0174-631163    Email: antoinette@reikipraktijk-antoinette.nl